Akçaova Klasik İnek Peyniri, Kaz Dağları’nın Kuzey ve Batı kesimlerindeki doğal bitki örtüsü ile beslenen ineklerden elde edilen sütlerden üretiliyor ve sadece doğal maya ile mayalanıp 9 ay olgunlaştırılıyor. Damaklarda lezzet dolu bir tat bırakan Akçaova Klasik İnek Peyniri sofraların vazgeçilmezidir.
Kullanım Önerileri
Ürün açıldıktan sonra kapalı kaplarda saklanmalıdır.
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Pastörize inek sütü, peynir mayası (şirden), tuz (iyotsuz).
Alerjen Uyarısı
Laktoz
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz.
Kargo Ücreti |
|
Yorum bulunamadı.
Bu ürün için yorum bulunamadı. Yorum yapmak için ilk olun!